Najiščekivaniji filmovi 2012

5. lip 2012. | 15:12 |

IMDB je objavio listu najiščekivanijih filmova u 2012 god. Na ovoj listi  se ne nalaze filmovi za koje bih se zakleo da trebaju biti tu. Ipak, lista je zanimljiva, i vjerovatno će mnogi da uživaju u ovim filskim djelima.

Deset filmova koje najviše očekujete su:

1. The Dark Knight Rises

Posljednji nastavak filmske sage o Batmanu u režiji Christophera Nolana u kina stiže krajem jula, a u njemu ćete opet moći gledati Christiana Balea u glavnoj ulozi, dok je Tom Hardy preuzeo ulogu glavnog negativca.
Više o filmu


2. Playing for KeepsSportska drama o bivšem profesionalnom igraču koji preuzima trenersko mjesto u klubu u kojem igra njegov sin, te počne petljati s majkama svojih igrača. Novi uradak talijanskog redatelja Gabrielea Muccina.
Više o filmu


3. Looper


Krajem septembra u kina stiže i SF-triler s Josephom Gordon-Levittom i Bruceom Willisom u glavnim ulogama. Priča je o plaćenom ubojici čiji 'klijenti' stižu iz budućnosti.
Više o filmu


 4. Savages


Reditelj je Oliver Stone. Film je pun glumačkih zvijezda, poput Salme Hayek, Benicia Del Tora, Blake Lively i Johna Travolte.
Više o filmu


5. The Perks of Being a Wallflower

U septembru u kina stiže i novi film zvijezde Harryja Pottera Emme Watson. Riječ je o romantičnoj drami redatelja Stephena Chobskyja.
Više o filmu


 6. To the Wonder

Romantična drama nagrađivanog Terrencea Malicka prati muškarca koji se poveže sa ženom iz svog rodnog grada nakon propasti braka s Evropljankom.
Više o filmu


7. This Is 40

Redatelj Judd Apatow snimio je nastavak priče " Zalomilo se" u kojoj možete vidjeti kojim smjerom su otišli životi Petea (Paul Rudd) i Debbie (Leslie Mann).
Više o filmu


8. The Guilt TripKrajem godine stiže i nova komedija Anne Fletcher. Riječ je o izumitelju koji s vlastitom majkom (kreće na put kako bi prodao svoj najnoviji izum.
Više o filmu


9. Prometej

Tim istraživača u potrazi za porijeklom čovječanstva završi u najmračnijem uglu svemira. Tu ih čeka strašna bitka kako bi zaštitili budućnost ljudske vrste. Scenarista ovog filma je Ridley Scott.
Više o filmu


10. House at the End of the Street

Film prati majku i kćer koje se presele u novi grad pored stana u kojem je jedna djevojka ubila svoje roditelje. No, uskoro doznaju da je priča daleko od kraja.
Više o filmu


Početna , , Najiščekivaniji filmovi 2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...